From Emerce: Blis lanceert nieuwe e-guide en interactieve calculator

To read the full release in Emerce (in Ducth), click here

Blis, het op doelgroepen gerichte platform dat niet afhankelijk is van persoonlijke gegevens, kondigde vandaag de lancering aan van de nieuwe e-guide, getiteld ‘Missing something? Finding the audiences no one is talking about…yet’ (“Mist u iets? Doelgroepen vinden waar (nog) niemand over praat’). De nieuwe interactieve e-guide werd gelanceerd om marketeers inzicht te geven in de werkelijke impact van op ID gebaseerde oplossingen op addressable audiences en de deugden van op privacy gebaseerde oplossingen die niet afhankelijk zijn van ID’s om nauwkeurige targeting op schaal te bereiken.

Wijzigingen in IDFA’s en cookies hebben een fundamentele invloed gehad op het advertentie-ecosysteem, van planning tot targeting en het meten van campagnes. De nieuwe e-guide kijkt naar gegevens uit het Verenigd Koninkrijk, Europa, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland om aan te tonen dat bijna de helft van de digitaal adresseerbare doelgroepen op mobiele devices– en bijna de helft op desktop – worden gemist als gevolg van ID’s.

Om marketeers in staat te stellen de mensen achter deze percentages te ontdekken, lanceerde Blis ook haar nieuwe interactieve calculator die laat zien welke lifestyle-doelgroep het meest wordt beïnvloed door de drastische manier waarop doelgroepen worden afgeschreven, die betrekking heeft op 10 lifestyle-doelgroepen van reizigers tot fashionista’s.

 

 

Share this article

We're hiring!

X
X
Scroll to Top

Thanks for subscribing.

Blis Insights and solutions

You will soon receive our
latest news & insights

In the meantime, please check out the latest insights from Blis here

or read about our offerings  here